fredag den 2. marts 2012

Foccasiabrød med pesto og soltørrede tomater

Bag dit eget madbrød - Foccasiabrød m. pesto og soltørrede tomater.

Dette brød laver jeg i en bradepande og så deler jeg det i tre poser til fryseren. Det er super dejligt, at have lidt godt brød i reserve til et nemt måltid. For eksempel til en god suppe, som tilbehør til kylling og salat eller bare til en gang spagetti bolognese :-)
Nogle af ingredienserne
Det er pestoen, der giver dejen den røde farve.
Hjemmelavede ovntørrede tomater tilsættes
Den færdige dej rulles ud
Prikkes med fingrene og drysses med salt i flager
(Her Læsø salt)
Det færdige brød

Jeg synes, at dette brød er supernemt at lave og det smager dejligt. Denne gang har jeg tilsat rød pesto og soltørrede tomater, andre gange er det masser af friske krydderurter fra haven, der bliver tilsat. Det er helt op til dig selv.
 
Opskriften kommer her:
 
 
 

2 kommentarer: