tirsdag den 6. marts 2012

Hindbærsnitter med havregryn

Disse hindbærsnitter fylder en lille bradepande.
Den er ikke helt som tarditionelle hindbærsnitter, da der ikke er to lag her.

200gr. mel
125gr. smør eller margarine
1 æg
Hindbærsyltetøj

200gr. havregryn
200gr. smør/magarine
175gr (2dl) sukker

1. Hak mel og den første portion smø til en grynet masse og saml dejen med ægget.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og læg derefter dejen i den lille bradepande (smurt)
Dæk dejen med et pænt lag hindbærsyltetøj

2. Rør havregryn, smør, sukker sammen i en gryde over svag varme.
Lad massen køle en smule af og bred den ud over syltetøjet i et jævnt lag.
Sæt bradepanden nederst i ovnen og bages i ca. 20 minutter ved 210 - 220 grader.

Skæres i passende stykker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar