tirsdag den 6. marts 2012

Omelet

Omelt er nemt og lækkert at lave når man får en uventet gæst eller en nem lille frokost til sig selv.
Jeg elsker denne version, men jeg bruger også meget andet fyld alt efter, hvad jeg har i køleskabet eller i haven.


 Denne omelet består af:
2-3 æg (kommer an på hvor sulten du er :-) Jeg beregner ca. 2 æg pr. person)
En sjat mælk
Forårsløg
Soltørrede tomater
Mozarella skåret i tern
Salt og peber

 Serveres med frisk basilikum, tomater og et stykke godt rugbrød.
Forslag til andet fyld:
Friske tomater
Rød, gul eller grøn peber
Løg
Kogte kartofler i tern
En rest pasta
Majs
Ærter
Friske krydderurter som oregano, timian, persille, purløg, dild mm.
Skinke
Bacon
Kylling i tern
Pølsestykker
Rejer
eller hvad du ellers kan finde i køleskabet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar