torsdag den 1. marts 2012

Opstart af bloggen Mums og Mad

Pludselig fik jeg lyst til at lave endnu en blog.
Primært fordi jeg helst ikke vil blande tingene sammen. Jeg synes, at en blog skal have en klar profil - altså et emne man holder sig (nogenlunde) inden for. Jeg har haft bloggen Skt.Helena  i 8 måneder og er blevet rigtig glad for at blogge. Jeg har hele tiden tænkt på den blog, som en haveblog - med lidt andet ind imellem.
Det der har startet denne madblog er, at jeg tidligere i dag er blevet kontaktet på Skt.Helena af en madbloggergruppe, som samler madblogs fra danmark på en fælles side/i et fælles forum. De synes, at der var så mange opskrifter på min side, at de gerne ville have mig med...... 
.... hmmm ... Jamen jeg er jo en haveblogger!
Så fra i dag vil de fleste af mine opskrifter blive lagt på denne blog. Jeg forventer ikke en masse læsere, for jeg har ikke tænkt mig at gøre særlig opmærksom på denne blog - Har jo travlt nok med at holde gang i den anden blog :-)

Jeg vil bruge denne blog, som min egen virtuelle kogebog. Her vil jeg samle alle mine dejlige gamle opskrifter, tilføje nye og skrive opskrifter ned, når jeg bliver inspireret af tv, artikler, opskriftsbøger eller bare god mad sammen med venner, ideer fra restaurenter og cafebesøg.

Hvis du tilfældigvis er landet på denne side, er du velkommen til at bruge opskrifterne :-)

Helena

Ingen kommentarer:

Send en kommentar