lørdag den 21. april 2012

Cookies med 2 slags chokolade

Cookies med 2 slags chokolade
ca. 20- 25 stk.

Du skal bruge..
120 g blødt smør
120 g sukker (jeg brugte 80 g rørsukker)
1 stort æg
vaniliesukker efter smag
150 g mel
75 g havregryn
75 g hakket hvid chokolade
75 g hakket mørk chokolade

Pisk smør og sukker luftigt med en el-mikser. Pisk æg og vaniliesukker i. Sigt melet henover og vend det i med en ske. Hak de to slags chokolader og vend det i dejen sammen med havregryn. Sørg for at det hele er godt blandet. Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer og med god afstand. De må gerne se ujævne og “rustikke” ud.
Bag dem midt i ovnen ved 180 grader (ikke varmluft) til de er bleggyldne og gennembagte. Bag dem i ca. 12-15 minutter. Lad dem stå lidt på pladen inden de flyttes over på en rist for at afkøle helt.
Opskriften passer som nævnt til 20 - 25 stk - men måske skulle du bage en dobbeltportion :-)


Denne lækre opskrift har jeg lånt (med tilladelse) hos www.newyorkerbyheart.com
Billederne er mine egne.

2 kommentarer:

  1. Åhhhh ja de er sååå gode. Du må altså få reklameret lidt mere for denne blog. Der er jo kun dig og mig som læsere...og det er da super ærgeligt at andre ikke har opdaget den. Sikke meget lækkert de går glip af. God weekend. Kh

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nu heller ikke meningen at jeg skal have mange læsere her. Jeg bruger bloggen som min egen virtuelle kogebog. Så har jeg altid yndlingsopskeifterne lige ved hånden - selv om jeg er på farten :-) at der så ind imellem er nogen der læser med er helt ok - det er jo altid godt med lidt ny inspiration :-)

      Slet