½ tsk. vanille
250 gram sukker
250 gram margarine
250 gram mel
Pynt:
Piskefløde
Flourmelis
Cacao
evt. lidt frugt
Det hele røres sammen. Dejen rulles tyndt ud på et meldrysset bord med en kagerulle.
Skær bundene ud efter formen på en tallerken.
Kagen er ret sød, så næste gang tror jeg, at vi moser lidt bær (uden sukker) f.eks. jordbær eller hindbær og smører imellem lagene sammen med flødeskummet.
Alternativt kan man lægge bananskiver på hvert lag.
Jeg bagte bundene 2 dage inde de skulle bruges. Hvis man pakker dem godt ind i en frysepose eller noget staniol holder de sig sprøde. Så skal de kun samles med flødeskum og serveres.
Alternativt kan man lægge bananskiver på hvert lag.
Jeg bagte bundene 2 dage inde de skulle bruges. Hvis man pakker dem godt ind i en frysepose eller noget staniol holder de sig sprøde. Så skal de kun samles med flødeskum og serveres.
Nemt, lækkert og hurtigt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar