Ca. 30 - 35 stk.
Sunde boller
50 gram gær
6 dl. vand
1 spsk. salt
1 tsk. sukker
1 dl. olie
2 dl. solsikkekerner
2 dl. havregryn
1 dl. rugmel
1 dl. knækkede hvedekerner (koges)
3 - 4 dl. fint revet gulerødder
900 gram hvedemel
Saml dejen. Den skal hæve 1/2 - 1 time.
Ved langtidshævning; i køleskabet hen over natten, kan der nøjes med 25 gram gær.
Dejen er klistret. Bollerne skal ikke æltes efter hævningen, men lægges på bagepladen med en spiseske dyppet i vand.
Bollerne bages ved 180 grader i varmluftovn i ca. 20 - 25 min.
Uhm ser godt ud, jeg elsker gulerods boller :-)
SvarSletGod kombination du kommer i, det skal bestemt prøves :-)
God weekend og 1.søndag i advent ønskes.